Logo

Bornholmer biksemad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Når biksemaden er bornholmsk, skal der selvfølgelig sild i. Retten her er let at lave og smager dejligt. Perfekt til aftensmad med rester - Gerne serveret med et spejlæg til. velbekomme.



8-10 røgede sild
10 kolde kogte kartofler
4 løg i skiver
4 tomater
Margarine el. smør

*



Sildene pilles meget omhyggeligt, alle benene skal væk.
Smørret el. margarinen brunes, og løgringene steges til de er gyldne, hvorefter kartoflerne der er skåret i store tern blandes i, hvorefter det brases godt igennem. Til sidst blandes sildene og tomatskiverne i. Serveres med spejlæg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her