Logo

Gylden gazpacho-suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 virkelig saftige tomater gule hvis de kan fås
1 løg
250 ml agurk i tern
1 fed hvidløg
2 gule eller orange peberfrugter
2 stilke bladselleri
1 medium hot chili
¼ citron
et bundt purløg
et bundt koriander

Juice 7 af tomaterne, halvdelen af agurken, det halve løg, urterne, citronen, bladsellerien, hvidløget og peberfrugterne.
Hæld juicen i serveringsskåle.
Hak de øvrige ingredienser fint men hold dem adskilt fra hinanden. Arranger dem i seperate små skåle og afkøl.
Når gazpacho'en skal spises, hæld da skefulde af de hakkede
grønsager i midten af suppen.
Tilsæt knust is, hvis det er en virkelig varm dag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her