Logo

Charlotte russe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Charlotte russe 2

# Ingredienser

1 stor roulade
¾ l piskefløde
2 spsk rom
10 røde cocktailbær
2 bananer
50 g valnøddekerner
7 blade husblas
 
* Tilberedning
Skær rouladen i tynde skiver og beklæd bund og sider af en glat, skyllet skål med dem.
Pisk fløden stiv og rør rommen og den udblødte, smeltede husblas i.
Rør til det begynder at stivne og tilsæt så hakkede cocktailbær, 
udskivede bananer og groft hakkede valnøddekerner.

Bland det hele omhyggeligt og fyld det i den roulade-beklædt form.
Stød den let mod bordet, så alle hulrum udfyldes, og stil desserten koldt et par timer.
Vend den ved serveringen ud på et fad og skær desserten ud som en lagkage.
Denne dessert bliver kun bedre, hvis den tilberedes dagen før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her