Logo

Josianes æbletærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Josianes Tarte aux pommes
 
Mørdej (færdigkøbt eller hjemmelavet, men husk, den skal være med smør!)
50 g letsaltet smør
3 spsk kanel
8 meget modne æbler, fx. Golden Delicius
30 g sukker
Gele:
Geleringspulver
4 spsk sukker
1 dl vand
 
Skræl æblerne og skær dem i både.
Smelt smørret i en pande, læg æblebådene i og drys sukker og kanel over.
Lad simre i 10 minutter. Stil til afkøling.
Rul mørdejen ud og læg den i en tærteform.
Fyld æble massen i tærtebunden og bag tær­ten 25 min. ved 200°C.
Gele:
Bland sukker og geleringspulver i en kasserolle, tilsæt vandet og bring i kog under konstant omrøring.
Tag gryden af blusset og lad stå i 3 minutter.
Fordel den lune gele over den stadig lune æbletærte.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her