Logo

Cupcakes med macadamianødder og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cupcakes med macadamianødder og rosiner

Server blot disse cupcakes for hvem som helst - ingen vil ane, hvor sunde de er!

 

12 cupcakes:

115 g hvedeklid (evt. glutenfri mel/gryn-type)

150 g fintmalede, ristede macadamianødder

190 g brunt sukker

1 spsk bagepulver

2 æg, letpiskede

4 spsk vegetabilsk olie

4 spsk usaltet smør, smeltet og afkølet

1 ¾ dl mælk

100 g rosiner

4 spsk grofthakkede macadamianødder

 

Varm ovnen op til 190°C og smør en muffinform med 12 huller.

Rør klid, nødder, sukker og bagepulver sammen i en skål.

Pisk æg, olie, smør og mælk sammen i en stor skål.

Tilsæt klid- og melblandingen og rør, til det er næsten blandet.

Fold rosiner og macadamianødder i.

Fordel dejen i formen og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Vip kagerne ud af formen og lad dem køle af på en rist.

Opbevar cupcakes i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Cupcakes med mandler og rosiner

Følg basisopskriften. Erstat de malede macadamianødder med 150 g malede mandler. Erstat de hakkede macadamianødder med 4 spsk hakkede smuttede mandler.

 

Cupcakes med macadamianødder og tranebær

Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 75 g tørrede tranebær.

 

Cupcakes med macadamianødder og kirsebær

Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 75 g tørrede kirsebær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her