Logo

Salviestegt unghanebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

unghanebryst
1 del salvie
1 del løg
2 dele hvidt brød uden skorpe
1 del smør
1 hvidløg
Kinesisk fin pasta 150 g
Brøndkarse
1 dl fløde
 
Brystet fra unghanen deles i to og lægges på ovnfast plade.
Salvie, løg, brød og smør blendes til harmonisk masse og smøres op på
pergamentpapir.
Stilles på køl. Når salviesmørret har sat sig, skæres det ud, så det
dækker bryststykkerne.
Bages i ovn ved 220°C i 20 min.
Garniture:
Pastaen koges på normal vis med salt og olie.
Brøndkarsen blendes, og 1 dl kogende fløde hældes op i blenderen og
smages til med salt og peber. Sigtes tilbage i gryden, hvor fløden har
kogt.
1 helt hvidløg deles i to med lidt smør på toppen.
Bages 20 min. sammen med unghanen i forvarmet ovn ved 220°C.
Som pynt kan bruges fx. syltet græskar, purløg stegt i lidt olie på
pande, frisk basilikum - generelt alt, hvad der let og ferskt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her