Logo

Spansk grydesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg oksetyksteg
¾ dl smuttede og finthakkede mandler
1 ⅔ dl udstenede og finthakkede grønne oliven
1 tsk stødt kanel
1 spsk olivenolie
2 ½ dl rødvin
2 ½ dl oksebouillon
2 spsk tomatpuré

Puds kødet for fedt. Skær med en lille skarp kniv lommer i kødet. Bland mandler, oliven og kanel i en skål. Fordel mandelfyldet i kødlommerne og pres det godt ind med en ske. Snør stegen.
Opvarm olien i en gryde. Brun stegen ved god varme på alle sider 3-4 minutter. Rør vin, bouillon og tomatpuré sammen og hæld det ved. Bring det langsomt i kog og lad stegen simre ca. 1 ½ time eller til kødet er mørt. Tag stegen op, dæk den med alufolie og hold den varm, mens saucen tilberedes. Bring væsken i kog og lad den koge ind uden låg i 10 minutter.
Server kødet i tykker skiver med sauce til.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her