Logo

Grillet havtaske med bacon og grillede sommergrønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet havtaske med bacon og grillede sommergrønsager

 

Det er en rigtig luksusret, vi har på tapetet her: havtaske og friske grønsager. Det er den danske sommers topråvarer, som man bør nyde mindst en gang.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Grilltid: ca. 15 min. (+ optænding af grill)

 

#

400 g havtaskekæber, havtaskefilet eller havkat

½ spidskål

4 nye gulerødder med top

2-3 nye løg

2-3 gule rødbeder eller gule tomater

1 spsk olie

salt og friskkværnet peber

 

Piskede smør/skyr-toppe:

150 smør

125 g skyr naturel

Tilbehør:

1 håndfuld friskpillede ærter

frisk kørvel

brød

*

 

SMØR/SKYR-TOPPE: Pisk blødt smør luftigt med en håndmikser, og tilsæt skyr.

Kom blandingen i en sprøjtepose. og sæt 8 små toppe på et stykke bagepapir.

Sæt dem i køleskabet.

 

TÆND grillen.

FJERN evt. hinder på fisken, og del den i 4 lige store stykker.

Vikl et stykke bacon omkring hver, og luk med tandstikkere eller kødnåle.

 

SKÆR spidskål i både fra rod til top.

Skrub gulerødderne, og del løg og rødbeder eller tomater.

 

PENSL grønsager og fisk med olie, og grill på alle sider ved god varme, til alt er tilpas varmt og ikke for blødt (5-15 min.).

Nyd det hele med friske ærter, et drys kørvel, smør/ skyr-toppe og brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her