Logo

Kage med kokosglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
125 g sukker
125 g smør
175 g hvedemel
1 tsk bagepulver
3 spsk fløde
rasp til formen
Kokosglasur:
50 g smør
50 g sukker
50 g kokosmel
1 spsk hvedemel
2 spsk fløde

Pisk æg og sukker let og skummende.
Tilsæt smeltet, afkølet smør.
Bland hvedemel med bagepulver, sigt det i og rør dejen sammen.
Rør fløden i. Hæld dejen i en smurt raspdrysset springform.
Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 175°C i ca 25 min.
Kom alle ingredienser til glasuren i en gryde.
Rør det sammen og lad det få et opkog.
Hæld glasuren over kagen efter 25 min bagetid og fortsæt bagningen, til overfladen er gylden, ca 15 min.
Lad kagen afkøle i formen, før den tages ud og afkøles på rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her