Logo

Culottesteg med kartoffeltærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g culottesteg hvor synligt fedt er fjernet
4 kartofler
1 løg
1 æg
100 g reven fedtfattig ost
1 tsk olivenolie
1 squash
1-2 persillerod
1 spsk akaciehonning eller ahornsirup
1 spsk æblecidereddike
havsalt og friskkværnet peber
brøndkarse
 
Stegen krydres med salt og peber og kan evt pensles med sennep, olie, akaciehonning eller ahornsirup.
Sættes herefter ind i en 225° varm ovn., som skrues ned på 180° efter 15 min.
Herefter steger den videre i yderligere 45-50 min.
Lad den trække i 15 min. under klæde på køkkenbordet inden servering. Culotten overhældes evt. med 1-2 dl vand under stegningen, hvis det bliver mørkt i bunden af fadet.
Kartoflerne rives og vrides i et viskestykke.
Blandes med fintskivede løg, æg, ost og steges på en god pande på begge sider eller i ovnen.
Skal have ca. 20 min. i alt på panden eller 25 min. ved 190° i ovnen. Persilleroden og squash renses og skæres i stænger og steges på panden i honning og eddike, og dryp evt. med god olie ved servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her