Logo

Makaroni med ansjoser, rosiner, persille og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Makaroni med ansjoser, rosiner, persille og pinjekerner

 

200 g makaroni eller spaghetti

2 fed fintsnittede hvidløg

2 salte ansjoser

lidt hakket bredbladet persille

50 g rosiner

50 g pinjekerner

olivenolie

salt og peber

evt. frisk reven parmesanost

 

Kag pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand.

Varm lidt olivenolie på en pande, og kom hvidløg og ansjoser ved.

Tilsæt persille, rosiner og pinjekerner.

Rist det godt sammen, og vend med den kagte pasta.

Krydr med salt ag peber.

Server evt. med lidt friskreven parmesanost til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her