Logo

Fisk- og rejer i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g fast fisk i fileter (fx. rødtunge - rødspætte eller pighvar)
100 g rejer
5 cl. teriyakisauce
½ bk.bønnespirer
½ bdt forårsløg, groftskåren
1 gulerod, strimlet
1 æg
100 g løse ris (evt. jasmisris)
1 dl fiskebouillon

Fisk og rejer marineres i 5 cl teriyakisauce i ca. 30 minutter.

Marinaden sigtes fra og gemmes.
Fisk og rejer vendes i det sammenpiskede æg og steges herefter i meget varm wok.
Fisk og rejer tages op og holdes varme.
Herefter tilberedes grønsagerne i wok.
Tilsidst tilsættes fiskebouillon og marinade.
Server med de kogte ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her