Logo

Lune Pandebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g rugmel
2 ½ tsk bagepulver
½ tsk sukker
1 tsk groft salt
250 g hvedemel
¼ l. mælk

Bland rugmel, bagepulver, sukker, salt og hvedemel i en skål.
(hold lidt hvedemel lidt tilbage)
Tilsæt mælk og ælt dejen sammen.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet.
Del dejen i 6 portioner og rul dem ud til runde dejplader (ca. 20 cm. i diameter).
Smelt lidt af smørret på en pande (ca. 21 cm. i diameter).
Læg en dejplade på panden og bag den ved jævn varme, ca. 2 minutter på hver side.
Bag de øvrige dejplader på samme måde.
Pak efterhånden brødene ind i alufolie så de holder sig varme og bløde. Server brødene lune til fx. en feta salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her