Logo

Marineret dyremørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-800 g dådyrmørbrad (1 cm tykke stiver)
250 g skalotteløg
1 rød peber i 2x2 cm. tykke tern
1 grøn peber i 2x2 cm. tykke tern

Marinade:
Saften fra ½ citron
4 spsk salatolie
3 fedpresset hvidløg
2 spsk sød soja

Marinaden røres sammen og hældes ud over kødet og trækker i køleskab i ca. 2 timer.
Løgene blancheres 3-5 minutter og pilles.
Peberfrugter renses og skæres ud.
Kød, løg og peberfrugt sættes skiftevis på grillspid og steges i ovnen ved 225°C eller på grill i 20-25 minutter.
Vendes jævnligt.
Serveringsforslag:
Kødet kan eventuelt lægges på fad kartofler, så saften går ned i kartoflerne.
Hertil serveres frisk salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her