Logo

Blommekage med mannagryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne blommekage er svær at modstå. Den er let at lave og smager dejligt. Prøv den til gæsterne, server gerne med creme fraiche eller flødeskum - og selvfølgelig skal kagen være varm ved servering.

 

150 g smør
150 g sukker
3 æg
150 g mannagryn
1 dl piskefløde
150 g hvedemel
½ tsk bagepulver

Fyld:
8 store blommer

Pynt:
50 g knuste makroner



Smørret røre godt, og sukkeret røres i lidt efter lidt.
Tilsæt piskefløden og rør æggene i et ad gangen.
Bland mannagryn, bagepulver og mel og rør det i med let hånd.
Bred dejen ud i en bradepande, ca 38 x 28 cm.
Skær blommerne i både og fordel dem over dejen.
Drys med de knuste makroner og bag kagen ved 200°C på næstnederste rille 18-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her