Logo

Coronation Chicken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-2 ½ kg høne
2 løg
1 gulerod
20 g smør
½-1 spsk karrypasta
1 spsk tomatpure
1 ¼ dl rødvin
1 citron
1 ¼ kop mayonnaise
1 ¼ dl fløde
1 spsk abrikos marmelade
1 laurbærblad
salt, friskkværnet peber
2 duske brøndkarse
 
Vælge en kasserolle der passer til hønen.
Skær citronen i halve og kom dem i hønen.
Læg hønen i kasserollen og tilsæt grønsagerne, krydr med salt og peber.
Fyld kasserollen med vand til det dækker ⅔ af hønen og bring det i kog.
Læg låg på og kog høne 1 ½ timer, til saften er klar.
Når hønen er kogt, lægges den i en stor skål til afkøling.
Når hønen er kølet af, fjernes hud og knogler.
Derefter skæres den i små stykker.
Løgene skæres i kvarte og steges bløde i lidt smør.
Derefter tilføjes tomatpure, vin, laurbærblad, karrypasta og citronsaft og simrer ca. 10 minutter.
Tilsæt marmelade og si saucen.
Lad det svale lidt.
Pisk mayonnaisen i saucen og vend derefter fløden i.
Pres det sidste saft fra den halve citron og vend hønsekødet i.
Pynt med et par duske af brøndkarse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her