Logo

Saltimboca med svinemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

550 g svinemørbrad
170 g parmaskinke eller anden spegeskinke
1 bundt frisk salvie eller 2 tsk tørret
Smør/margarine til stegning
1 dl tør marsala eller hvidvin
3 dl okse- eller hønsebouillon
Saucejævner eller lidt majsstivelse udrørt med koldt vand
40 g smør
salt og peber
Tilbehør: pasta Eminente, fx. taglietelle

Afpuds mørbraden og dup den tør med køkkenrulle.
Skær den i 12 skiver og tryk dem flade med hånden.
Læg et stykke parmaskinke på hvert stykke og herpå 1 - 2 salvieblade.
Hold dem fast med tandstikkere. Tørret salvie drysses på.
Opvarm fedtstoffet på en pande og steg kødet ved jævn varme først 2 minutter med skinkesiden nedad og derpå 4 minutter på den anden side.
Tag kødet af panden og kom marsala på.
Kog halvdelen væk. Hæld bouillon på, saucen må ikke blive tyk.
Pisk smør i saucen, mens panden holdes væk fra varmen og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her