Logo

Indonesisk gratineret kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor eller 2 små stegt kylling
1 grøn peber
4 bananer
12 l. piskefløde
2 tsk karry
1 spsk samba oelek
1 tsk salt
1 dl mango chutney
2 fed hvidløg
 
Skindet tages af kyllingen og kødet skæres i mundstykke størrelser og
lægges i smurt ovnfast fad.
Bananerne skæret i skiver og peberfrugten i små tern og lægges ovenpå
kyllingen.
Fløden piskes til let skum og tilsættes sambal oelek, mango chutney og
presset hvidløg samt karry og smages til med lidt salt.
Sættes i 225ºC varm oven i 20-25 min.
Serveres med løse ris, helst vilde ris.
 
Tips: Sådan som retten tilberedes kan børn godt være med, det er kun hvis man kommer mere karry, mango chutney eller sambal oelek, at det bliver for stærkt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her