Logo

Stegt kylling med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kylling
2 fed hvidløg
7 spsk grofthakket persille
3 finthakkede skalotteløg
4 spsk mager kvark

Pil hvidløg; vask og pluk persillen.
Husk at gemme stilkene.
Bland en fars af hakket persille, skalotteløg og kvark, salt og peber.
Kom persillestilke, hvidløg, salt og peber ind i fjerkræet.
Skindet løsnes fra kødet ved at lade fingeren glide ind fra halsen imellem kød og skind.
Persillefarsen fordeles under skindet, så både bryst og lår bliver dækket.
Steg kyllingen i ovnen ved 200° i 55 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her