Logo

Anderagout til Pici - Sugo di nana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 and
200 g hakket oksekød
½ dl olivenolie
1 gulerod
1 rødløg
1 stilk bladselleri
1 fed hvidløg
1 lille håndfuld frisk basilikum og mynte
1 laurbærblad
3 enebær
1 glas rødvin
1 kg flåede tomater
salt, peber
 
Skær alt kødet fra anden og kør det igennem kødhakkemaskinen eller findel det i køkkenmaskinen, sammen med de pillede løg og den skrællede gulerod, bladselleri, hvidløg og basilikum og mynten.
Steg det hakkede andekød, grønsagerne og benene fra anden, laurbærblad og enebær i olivenolie over svag varme under omrøring til det begynder at tage farve, det tager ca. 20 minutter.
Tilsæt vin og lad det bruse op.
Tilsæt så tomaterne og lad ragouten koge i 2 timer over svag varme.
Pil benene og laurbærbladet op af ragouten og server den som sauce over friskkogt pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her