Logo

Græskargryde med tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl græskar
5 tomater
2 løg
½ dl olie
2 dl bouillon
½ tsk rosmarin
½ tsk sellerisalt
 
Skræl græskarret og tag kernerne ud.
Skær den, tomater og løg i små stykker.
Lad det simre lidt i olien.
Tilsæt bouillonen og krydderierne og lad det koge i 10-15 minutter.

Serveres med ris. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.373 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her