Logo

Marengs 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æggehvide
250 g sigtet flormelis

Flormelis æltes med den rå æggehvide, bedst er det ikke at ikke at tilsætte alt sukkeret straks, da det afhænger af æggehvidens størrelse, hvor meget sukker den kan optage.
Dejen må være blød og sammenhængende.
Lidt flormelis strøs på bordet, og herpå udrulles dejen i ca 2 cm.’s tykkelse, udstikkes i små kager eller halvmåner med en kolonneform eller glas og stilles på smurt plade, hvor de henstår nogle timer, hvorefter de bages ved svag varme ca 100ºC.
Marengs skal beholde den hvide farve.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her