Logo

Rosensaft sukkerfri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. rosenblade (blade sammenpresset i et littermål)
½ l. vand
1 tsk citronsyre
1 tsk Atamon
4 tsk flydende sødestof
 
Vandet bringes i kog, de rene og udsøgte rosenblade kommes i og koges i 5 minutter under låg.
Den smukt farvede saft sies fra, tilsættes citronsyre og koges godt igennem.
Saften hældes på en flaske.
Rosensaft anvendes fx. Til gelerand, evt. blandet med hvidvin og citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her