Logo

Ribsskum med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl ribs
½ bæger kvark
1 tsk vaniljesukker
1-2 spsk mynte
2 stk pasteuriserde æggehvider
1 dl flormelis
Pynt: ribs og myntekviste
 
Mos eller blend bærrerne, bland mosen med kvark og vaniljesukker.
Hak myntebladene og kom dem i.
Pisk æggehvider og sukker til fast skum og vend det ned i bærblandingen.
Fordel det i 4 portionsglas og stil dem i køleskabet indtil serveringen.
Pynt med nogle hele bær og en myntekvist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her