Logo

Kirsebærmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 æg  
90 g sukker  
125 g smeltet smør  
1 ½ - 2 l. mælk  
100 g kirsebær hakket  
75 g revet marcipan  
150 g hvedemel  
1 ½ tsk bagepulver  
appelsinmarmelade
 
Pisk æg og sukker til let æggemasse.
Rør smør i under piskning, derefter mælk, kirsebær og marcipan.
Bland bagepulver i melet og rør det i, lidt efter lidt.
Fordel dejen i smurte muffinsformer og sæt dem i 220ºC varm ovn.
Bagetiden er 13–15 minutter.
 
Smelt appelsinmarmelade i en gryde og pres den gennem en sigte.
Pensl de lune muffins og lad dem blive kolde.
Pynt evt. med kirsebær. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her