Logo

Frikandeau - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Stegetid i trykkoger: 30 min.

# Ingredienser
¾ kg kalveinderlår skåret på langs ad fibrene
4-5 skiver røget spæk i tynde strimler
3 spsk smør
salt, peber
1 dl suppe eller vand
1 ½ dl fløde
2 spsk tomatpure
meljævning

* Tilberedning

Bind de røgede spækstrimler om kalveinderlåret eller spæk det hermed.
Brun kødstykket på alle sider i fedtstoffet i trykgryden.
Krydr med salt og peber og hæld suppe eller vand ved.
Luk gryden og bring den på tryk. Steg i 20 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag kødstykket op og tilsæt fløden rørt sammen med tomatpureen.
Bring skyen i kog og jævn den.
Smag saucen til.
Skær frikandeau'en i skiver og hæld lidt af saucen over.
Server resten til sammen med kogte kartofler og/eller grønsager. 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.594 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her