Logo

Portugisk bønneret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g nakkekam
75 g chorizo pølse
2 gulerødder i tern
1 løg i tern
4 fed hakket hvidløg
¼ savoykål
200 g hvide små bønner
lidt paprika

Nakkekammen skæres i tern og koges i gryde med paprika, løg, hvidløg og pølse i ca. 1 ½ time.
I en anden gryde sauteres pølse sammen med løg, hvidløg og gulerødder i ca. 10 min.
Tilsæt derefter kål og bønner.
Tag nu lidt af kogelagen fra nakkekammen og tilsæt det sammen med urterne og kødet.
Koges ca. en ½ time.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.373 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her