Logo

Kransekage 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g ren rå marcipan
200 g flormelis
1 pasteuriseret æggehvide
snor ( bomuldssnor )
 
Skær marcipanrullen ud i tykke skiver og bland det med en smule
flormelis ad gangen.
Tilsæt langsomt æggehviden, brug ikke den hele fra start da
kransekagen så kan blive umulig at arbejde med.
Når det hele er æltet godt rundt, skal det i køleskabet i ca. 5-15 min.
Imens klippes 8 snore, hvoraf den første skal være 10 cm., den næste
13 cm., 16 cm., osv.
Ttag kransekagen ud af køleskabet og tril den til en pølse der skal være
lidt over dobbelt så tyk som en tommelfinger. mål med snoren, skær
skråt, sæt ringen sammen, og sæt den på en bradepande foret med
bagepapir.
Bages i 7-8 min. ved 200ºC.
Serveres pyntet med glasur og konfekt ved en fest ell. til nytårsaften.
 
Tips: Efter den har bagt i 3-4 min. skal du tage pladen ud og vende den,
hvorefter den får de sidste minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her