Logo

Kvarktærte uden bund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kvark (mager)
350 g sukker
4 æg (evt. 3 hele æg og en æggehvide)
3 tsk vaniljesukker
1 buddingpulver
4 spsk semulje
4 tsk bagepulver
1 spsk cognac eller abrikos brandy
saft og skal af en citron
 
Alle ingredienserne blandes og kommes i en teflonbelagt kageform. Kageformens bund dækkes med bagepapir.
Dejen fyldes i formen, bages ved 160ºC i 90 minutter.
Ovnen slukkes og tærten afkøles i ovnen, lad ovndøren være lukket.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her