4 søtungefileter
salt og peber
champignon
Fileterne skæres over på skrå, så man får to små fileter til hver portion. De foldes til små kraver og lægges på folie, som er krydret med salt og peber, på en tallerken. Lige inden fileterne dampes, krydres de med salt. Damp fileterne i et par minutter.
Anret dem oven på salaten og servér Champignon a la Greque til.
Champignon a la Greque:
2,5 dl vand
0,9 dl olivenolie
saften af en citron
1 tsk balsamicoeddike
et laurbærblad
en kvist timian
et drys hel sort peber
et drys korianderfrø
salt
små champignon eller markchampignon
Hæld vand, olie, citron og balsamico i en gryde. Tilsæt krydderierne. Bring blandingen i kog og tilsæt champignonerne. Lad dem simre i fem minutter. Gryden tages af varmen, og champignonerne afkøles. Herefter hældes de på rene glas.