Logo

Rådhuspandekager 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
1 tsk sukker
¼ tsk salt
125 g hvedemel
2 dl øl
1 ¼ dl mælk
4 æg
2 spsk olie

Creme:
1 æg
1 spsk sukker
1 spsk hvedemel
2 dl fløde eller mælk
¼ tsk vaniljesukker
1 spsk dessertvin

Pynt:
abrikosmos

Pandekagerne:
De tørre ingredienser røres til en jævning med øl og mælk.
Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 minutter.
Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i dejen.
Bag pandekagerne i smør.

Creme:
Æg, sukker, hvedemel og fløde piskes sammen i en gryde og får et opkog.
Vanillesukker og vin tilsættes. Cremen afkøles.
Hver pandekage rulles sammen om 1 spsk creme og pyntes med en
stribe abrikosmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her