Logo

Fiskefilet med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskefilet med spinat

 

Let og grønt i sommervarmen. Et let måltid anrettet på hver sin tallerken sparer opvask og tid. En god ide til sommerferien. Til 4 personer Tilberedningstid: 30 minutter

 

4 fiskefileter, fx torsk

salt

3-4 hele peberkorn

1 citron

1 laurbærblad

500 g frisk spinat

1 spsk smør

lidt cremefraiche

1 rød peber

*

1. Damp fiskefileterne i ganske lidt vand tilsat salt, hele peberkorn, tynde citronskiver og laurbærblad. Fisken skal føles fast - ca 15 minutter.

2. Skyl den friske spinat flere gange i koldt vand. Ryst vandet af.

Damp spinaten mør i det vand der hænger ved, tilsat smør og salt, 6-8 minutter.

3. Server citronbåde til samt cremefraiche og hakket rød peber i olie-eddike marinade

 

Olie-eddikemarinade

1½ dl olie

½ dl hvid- eller rødvinseddike

salt og peber fra kværn

 

Ryst ingredienserne sammen og smag marinaden til - evt. også med hvidløg og/eller lys, usødet sennep. Marinaden kan også tilsættes krydderurter.

 

Citronmarinade

Citronmarinader tilberedes på samme måde som olie-eddikemarinaden, men med friskpresset citronsaft i stedet for eddike. Citronmarinaden har en finere smag end eddikemarinaden og passer til sarte krydderier og krydderurter.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her