Logo

Grønsager i strimler i pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 mellemstore gulerødder
1 rødløg
2 fed hvidløg
200 g hvidkål
200 g selleri
1 spsk soja
1 ¼ fløde 13%
1 spsk stærk paprika
1 dl oliven/majs olie
meljævning
250 g pasta penne eller ris

Olien varmes i en wok eller tykbundet gryde.

Alle grønsagerne skylles og snittes i lange (ca. 5 cm) tynde strimler (ca. 1 cm tykke).

Når olien er varm, svits alle grønsagsstrimlerne og når de har fået farve tilsættes soja, paprika og salt og peber. Man kan evt. smage til med andre krydderie.

Fløde tilsættes og meljævning røres i (som jævning kan man bruge hvad man er mest fortrolig med) retten skal koge op inden servering.
Serveres med ris eller pasta penne.
Retten kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her