Logo

Pølsehorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær
3 dl mælk eller vand
100 g margarine
1 tsk salt
1 tsk sukker
500 g hvedemel
8 pølser
evt. æg til pensling
evt. ketchup

Gæren udrøres i den lunkne mælk eller vand.
Herefter tilsættes salt og sukker og smeltet margarine.
Til sidst melet.
Dejen æltes og deles i 4 lige store klumper som underdeles i 8 dele, rulles ud og ¼ pølse lægges i evt. med lidt ketchup, og rulles sammen.
Pølsehornene hæver nu i 25 min. på pladen, på bagepapir.
Inden de sættes i ovnen pensles de evt. med æg, hvorefter de bages i den 200ºC varme ovn i ca. 15 min.
De 32 pølsehorn fylder 2 bageplader.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her