Logo

Kæmperejer på spid med chili og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kæmperejer på spid med chili og hvidløg

 

De frosne kæmperejer er velegnede, til at grille. Lad dem tø op i køleskabet, pil dem og mariner dem før stegning. Arbejdstid: 20 min. Marinering: 20 min. Stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

14-16 rå kæmperejer (400-500 g)

8 cherrytomater

1 squash (skiver eller terninger)

50-75 g fetaost

bredbladet persille

salt og peber

 

Marinade:

1 fed hvidløg (finthakket)

1 chili (finthakket)

1 usprøjtet citron, revet skal og saft af

2 spsk olie

Tilbehør: brød

*

 

Pil rejerne, men lad haleskjoldet sidde.

 

Marinade: Rør hvidløg og chili sammen med revet citronskal, citronsaft og olie, salt og peber.

Vend rejerne i halvdelen af marinaden og lad dem trække 20 min.

Træk rejer på spid sammen med tomater og squash.

Steg spiddene på en varm grill eller grill-pande, 3-4 min. på hver side.

Anret på 2 tallerkener og dryp med resten af marinaden.

Drys smuldret feta og hakket persille over og server med brød.

 

Kæmperejer på spid med chili og hvidløg

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her