Logo

Pot au Feu danoise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g skært oksekød (bov-tykkam)
1 gulerod, groftskåren
1 porre, groftskåren
1 løg, groftskåren
1 oksebouillonterning
1 laurbærblad
½ tsk tørret timian
10 hele peberkorn
300 g kartofler i tern
salt
peber
½ potte friskhakket persille

Kødet koges ca. 5 min sammen med de hele peberkorn, hvorefter kødet tages op og skylles. Kødet koges i nyt hold vand tilsat bouillonterning, timian og laurbærblad, ca. 4 dl væde. Koger ca. 15 minutter under låg ved svag varme, derefter tilsættes grønsager og der koges igen videre ved svag varme i 15 min. Nu tilsættes kartoflerne og disse koger med de sidste 15 minutter. Smages til med salt og peber. Inden servering drysses gryderetten med finthakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her