Logo

Svinekød i dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekød i dild

 

Nyd en nem og sommerlig ret med svinekød, blomkål og dild. Lidt piskefløde runder retten af. Giv kartofler til, eller vend retten med friskkogt pasta.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.


2 skinkeschnitzler a 150 g

15 smør

1 lille løg (finthakket)

1 fed hvidløg (finthakket)

1 lille blomkål (buketter)

1 dl piskefløde

1 bdt dild (fintsnittet)

salt og peber

Tilbehør: pasta eller nye kartofler

*

 

Del skinkeschnitzlerne i 2-3 stykker og krydr dem med salt og peber:

Brun dem på en pande med smør og tag kødet af panden.

 

Steg finthakket løg og hvidløg et par min. på panden.

Tilsæt blomkålsbuketterne og steg under omrøring et par min.

Tilsæt fløde og kog det igennem.

 

Læg kødet på panden, varm det igennem og tilsæt masser af fintsnittet dild og friskkværnet peber.

Server med friskkogt pasta eller kartofler.

 

TIPS: Du kan erstatte dild med andre friske krydderurter fx estragon, eller citrontimian.

 

Svinekød i dild

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her