Logo

Efterårets kyllingegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingefileter á 125 g
500 g gulerødder
150 g roe, kålrabi eller majroe
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg pillet
1 tsk paprika
¾ tsk friskkværnet peber
¾ tsk salt
2 dl vand
2 spsk hakket frisk oregano
oregano til garneringen
 
Sæt ovnen på 200ºC.
Skræl gulerødder og kålrabi og skær dem i 1 cm tykke og 2 ½ cm
lange stykker.
Opvarm olien ved jævn varme i en stor ovnfast gryde.
Tilsæt hvidløgsfeddet og steg det i 3 min.
Tag hvidløget op og kassér det.
Skru lidt op for blusset.
Halver kyllingefileterne og krydr dem med paprika, peber og salt.
Kom kyllingefileterne i gryden og brun dem 2 min på hver side til de er
gyldne.
Læg kyllingen på et fad og stil til side.
Tilsæt rodfrugter, vand og oregano i gryden.
Steg i 5 min og læg så kyllingefileterne i.
Dæk gryden med alufolie.
Sæt madgryden i ovnen og steg til kyllingen ikke længere er rosa indeni og rodfrugterne er møre, 20-25 min.
Garner med frisk oregano og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her