Logo

Tagliatelle med skinkesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tagliatelle med skinkesauce

 

Tagliatelle med skinkesauce. Pasta er nok verdens nemmeste, men også bedste aftensmad. Især frisk pasta rørt sammen med køleskabets rester. Nyd det en gang om ugen som en let og lækker aftensmad og i dag er ingen undtagelse

Til 4 personer Tilberedningstid: 20 min.

#

300 g tagliatelle (grøn båndspaghetti)

2 tsk salt

1 spsk olie

 

Skinkesauce:

25 g smør

2 spsk hvedemel

1 dl bouillon

1½ dl kaffefløde

100-150 g frosne ærter

2-3 skiver frokostskinke

4 spsk reven pecorino eller parmesan ost

salt og peber fra kværn

*

1. Bring en stor gryde vand i kog, tilsæt salt og olie samt tagliatellen.

Lad det koge efter anvisningen på pakken (ca. 10 min.) til spaghettien er al dente, dvs. mør, men ikke udkogt.

Hæld den op i en sigte og lad den dryppe af.

2. Smelt smørret i en kasserolle, rør melet i på en gang og spæd med bouillon og fløde.

Tilsæt de frosne ærter og kog dem møre.

3. Skær skinken i tynde strimler, der varmes i saucen.

Rør den revne ost i, lad den smelte og smag saucen til med salt og peber.

4. Hæld saucen over tagliatellen og vend det hele godt.

Serveres straks, evt. med flûte til.

 

Tagliatelle med skinkesauce

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her