Logo

Dampede gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 gulerødder
spidskommen eller fennikel
salt og peber
3-4 store klatter smør
2-3 hvidløgsfed
timian
saften fra ½ citron
hvidvin

Gulerødderne skrælles og lægges i et lille fad med låg. Krydr med lidt spidskommen (eller skær fennikel i skiver og derefter i tern), timian, salt og peber. Fordel smørklatter over gulerødderne.
Giv de upillede hvidløgsfed nogle slag og fordel dem mellem gulerødderne.
Hæld vin eller evt lidt grønsagsbouillon ved (skal dække gulerødderne halvt) og sæt fadet med låg over ind i en 220ºC varm ovn i 30 - 35 minutter, eller til gulerødderne er møre, men så de stadig har bid.
Væsken koges sammen med lidt fløde og hældes ved igen ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her