Logo

Nøddebjælken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
100 g sukker
200 g smør eller margarine
1 æg
50 g finthakkede nøddekerner
reven skal af 1 appelsin
Pynt:
Æggestrygelse af 1 sammenpisket æg
150 g overtrækschokolade

Fedtstoffet skal have konsistens som mayonnaise.
Smør eller margarine og sukker røres hvidt.
Ægget tilsættes sammen med finthakkede nøddekerner og reven
appelsinskal.
Hvedemel tilsættes og dejen æltes hurtigt sammen til en ensartet dej.
Dejen lægges koldt i ca. 30 minutter.
Deles i 6 lige store dele, som rulles ud i 50 cm. lange pølser.
Pensles med æggestrygelse og skæres i 5 cm. lange stykker.
Kagerne sættes på bageplade.
Bages i en 200ºC varm ovn på midterste rille i 8-10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her