Logo

Vildtgryde med enebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vildtgryde med enebær

 

Kan serveres med kartoffelmos, ris, kogte kartofler eller med grønsagscrumble.


#

500 g dyrekød uden ben


Marinade:
10 enebær
1 fed hvidløg
3 dl rødvin
smør eller margarine
2 skiver bacon
3 løg
250 g champignon
1 spsk tomatpure
1 laurbærblad
salt, peber og evt. persille

*

  
Skær kødet i terninger og bland det med de knuste enebær og hvidløg og hæld rødvinen over.
Lad kødet trække i 1-2 døgn i marinaden.
Tør kødet af med i rent viskestykke (køkkenrulle), brun det på en
stegepande og læg det i en gryde.
Svits også de rensede champignoner og kom det hele i gryden.
Kog panden af med marinaden og hæld skyen over kødet.
Tilsæt krydderier og lad kødet simre under låg i 1 ½-2 timer.
Kødet skal være godt mørt.
Serveres med kogte kartofler eller kartoffelmos.



En dejlig opskrift fra madABC blandt over 30.000 forskellige opskrifter.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her