Logo

Sommerkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllinger
2 bdt Persille
salt
peber
smør eller margarine
8-10 skalotteløg
1 bæger cremefraiche eller piskefløde

Kyllingerne gnides ind- og udvendig med salt og peber, og der kommes et bundt persille i hver.
Kyllingerne brunes på alle sider i en stegegryde.

Champignoner i kvarte og de pillede skalotteløg kommes i gryden og svitses, til væden er fordampet.
Der spædes med lidt bouillon og kyllingerne steges under låg og ved svag varme.

Kyllingerne parterres og anrettes i et fad.
Skyen koges ind med cremefraiche eller piskefløde og hældes over kyllingerne.

Pillekartofler og grøn salat gives til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her