Logo

Crepe med karamelskum og orangesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer

Orangesauce:
Smør
Reven skræl og saft fra 2 appelsiner
Reven skræl og saft fra 1 citron
6 spsk flormelis
Mandelsplitter

Pandekagedej:
3 æg
4 dl mælk
½ øl
125 g hvedemel
35 g sukker
marv fra ½ stang vanilje
Skræl fra 1 appelsin
Lidt smør til stegning

Karamelskum:
Sukker
2 ½ dl piskefløde

Smeltet chokolade

Orangesauce:  Varm lidt smør i en gryde, det skal kun smelte.
Tilsæt reven appelsin- og citronskræl.
Tilsæt saften fra de 2 appelsiner og fra citronen.
Det skal kun lige op at koge.
Til sidst kommes flormelis og mandelsplitter i.

Pandekagedej:  Ingredisenserne blandes og dejen hviler lidt inden pandekagerne bages.

Karamelskum:  Et tyndt lag sukker smeltes på en pande.
Når det er som karamel skal det have lov til at størkne.
Derefter kommes det i en pose og knuses til bitte små stykker.
Det røres i flødeskummet.

Cirka en spsk fyld anbringes midt i pandekagen, som foldes sammen omkring fyldet. Pandekagen lukkes / kanten dyppes i smeltet chokolade.
Orangesaucen hældes nænsomt ud over pandekagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her