Logo

Rispilaf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl ris
½ stk løg
1 spsk olie
lidt salt
½ stk bouillonterning
3 ½ dl vand

Pil og hak løget fint.
Mål ris og vand op i 2 skåle.
Svits ris og løg i olien i en lille gryde, husk at røre.
Tilsæt så salt, vand og bouillonterning, og bring det i kog.
Kog risene under låg ved svag varme i 15 minutter eller til al vandet er
væk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her