Logo

Kokospaneret kyllingefilet med karrybulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllingefileter
salt og peber
olie til stegning
1 æg - sammepisket
hvedemel og kokosmel til panering
1,5 dl bulgur
1 spsk karry
3 dl hønsebouillon
½ finthakket løg
1 stor rosa grapefrugt
50 g cashewnødder
 
Løgene sauteres blanke i lidt olie og der tilsættes bulgur og karry, hvorefter dette steges let af.
Tilsæt de 3 dl bouillon og kog bulguren ca. 10 minutter og lad dem herefter trække 10 minutter under låg.
Cashewnødderne ristes let af på en lille pande, afkøles og derefter tilsættes grapefrugten som er skåret ud i fine fileter.
Fileterne krydres og paneres i hvedemel, æg og kokosmel.
Steges ved nænsom varme på begge sider i ca. 4-5 minutter.
Anret kyllingefileten sammen med bulgur, grapefileter og cashewnødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her