Logo

Havreboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boller

150 g havregryn
7 dl lunken vand
50 g gær
2 tsk salt
1 ½ tsk sukker
1 ½ tsk olie
200 g hytteost
750 g hvedemel

Gryn og vand trækker i 15 min. Derefter tilsættes gær, salt, sukker, olie og ost Hvedemel tilsættes lidt af gangen Hæves 1 time tildækket Bages ved 200 gr. i tyve minutter.

Som almindelige boller eller som sandwichboller med pålæg.






Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her