Logo

Kylllingeratatouille i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylllingeratatouille i stegeso

6 rødløg

4 fed hvidløg

600 g kyllingebryst uden skind og ben

4 spsk olivenolie

gule og grønne peber­frugter, 2 af hver

courgette, blegselleri og tomater, 350 g af hver

salt og peber

1 spsk friske timianblade

1 spsk frisk basilikum, hakket

1 tsk friske rosmarinnåle

1 ¼ dl fjerkræfond

 

Pil løgene, og skær dem i skiver.

Pil hvidløget, og hak det fint.

Skyl kyllingekødet, dup det tørt, og skær det i strimler.

Svits løg og hvidløg i varm olivenolie i 3-4 min, til de er klare.

Kom kyllingestrimlerne i, og lad dem stege med i ca. 3-4 min.

Gør peberfrugter, courgetter og blegselleri i stand, skyl dem, og skær dem i halvstore tern.

Skyl tomaterne, fjern stilkfæstet, og skær frugtkødet i skiver.

Kom ⅓ afkølet fjerkræblanding i den gennemvædede stegeso.

Fordel ⅓ af grønsagerne herover, og krydr.

Drys en portion krydderurter over.

Fortsæt på samme måde, til alle ingredi­enser er brugt op.

Hæld fonden ved, sæt låg på, og giv rata­touillen 50 min i ovnen ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 10.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her