Logo

Byens bedste boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tip!:
Har du generelt svært ved at røre gæren ud? Kom gæren i en skål og drys derefter sukker samt en knivspids salt over den. Efter et stykke tid begynder gæren at smelte, og så er det ikke noget problem at røre den ud i fx. mælk. Dejen hæver som normalt - prøv selv!

500 g hvedemel
en lille kop mælk
50 g gær
4 æg
2 spsk sukker
125 g margarine

Mælk og margarine lunes. Gæren piskes i sammen med æggene. Melet sies i sammen med sukker. Bollerne trilles med melfingre (dejen skal være en smule klistret).
Sættes på en smurt plade og hæver tildækket på et lunt sted i minimum 15 minutter (en time giver større og luftigere boller).
Pensles med æg eller mælk. Bages midt i ovnen i 15 minutter ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her