Logo

Hollandsk biksemad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg gulerødder
1 stk hvidkålshoved (ikke for stort)
500 g oksekød
margarine til stegning
500 g pastaskruer.
vand

Skær hvidkålet i stykker, ikke for groft. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Svits oksekødet i margarinen og når det er færdig tilsættes gulerødderne og hvidkålen. Tilsæt vand så det næsten dækker hvidkålen. Lad det stå og simre til kålen og gulerødderne er kogte. Tilsæt pasta, og lad dem koge med i gryden efter henvisning på pakken.
Der kan evt serveres brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her